BejelentésNAGYT INGATLAN ÉRTÉKESÍTŐ ÉS UTAZÁS SZERVEZŐ SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT!
MEGTALÁLJUK ÁLMAI OTTHONÁT! UTAZZ VELÜNK, OLCSÓN ÉS KÉNYELMESEN!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Új apró!

Új apró került fel !

tovább >>


Új ingatlanok

Fénykép nélküli ingatlanok a következő oldalra kerültek átt: Fénykép nélküli oldalon találhatók meg a továbbiakban!

tovább >>


Ingatlanokat keresünk!

Külföldi partnerek részére ingatlanokat keresünk. Ingatlanjaik hirdetését ingyen tesszük fel honlapunkra, kérésre ki megyünk le fényképezni is.

tovább >>Főoldal

Üdvözlünk az NagyT. Ingatlan Értékesítő és Utazás Szervező Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Virtuális irodájában.


SZOLGÁLTATÁSAINK

- ingyenes címkiadás
- ingatlan közvetítés és forgalmazása
- eladás, vétel, csere, bérbeadás
- ingyenes nyilvántartásba vétel
- megbízás esetén ingyenes szóbeli értékbecslés
- képanyag készítése
- teljes körű földhivatali ügyintézés
- ügyvédi háttér.


Az ingatlanközvetítés díja jutalékos rendszerben történik az alábbiak szerint:
ingatlan értékesítésénél az eladási-vétel ár 1,5 % - 2 %-a
kiadó ingatlan esetén 1 havi bérleti díj


Ha családi ház, lakás, telek vagy egyéb ingatlan vásárlását, eladását, bérbe adását tervezed, a jó döntés meghozatala előtt tekintsd meg az
Nagyt Ingatlan Értékesítő és Utazás Szevező Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. kínálatát.
Segítünk döntésed meghozni.
Vállalkozásunk missziója, hogy virtuális irodánk közreműködésével,ügyfeleink céljai valóra váljanak.Egy cég fennmaradásának egyetlen esélye a multicégek között az emberközeliség.
Cégünk fő mottója a korrekt, biztonságos, gyors segítségnyújtás ingatlanügyeiben,
hogy Te is ajánlj minket! Hívjál minket ha csak kérdésed van,
vagy információt szeretnél kapni, hitelt szeretnél, esetleg ügyvédet keresel,
egyszóval bármilyen kérdéssel bizalommal fordulj hozzánk.
Bízd ránk ingatlanügyeid, és ha elégedett voltál szolgáltatásainkal ajánlj Te is minket.

Mindenkit várunk,még ezek mellett aki szeret utazni, mert akkor itt a helyed.
Utazz Velünk, Olcsón és Kényelmesen!Háztól házig szolgáltatásunkkal te kényelmesen, akár diszkont áron is utazhatsz Németország, Ausztria egész területeire.Kiszolgálunk Téged várjuk megrendelésed egyéni utazásokra is, plusz még reptéri transzfereket is bonyolítunk a Te egyedi igényeidhez igazodva.
Köszönjük, hogy honlapunkat meglátogattad, reméljük hamarosan Téged is utasaink körében, üdvözölhetünk!
Ezek mellet még csomagszállítást, költöztetést is válalunk (külföldre és belföldre egyaránt)

Kellemes böngészést kívánunk!

Ingyenes hitel ügyintézés a Nagy-T. Ingatlan Bajai ingatlanközvetítő irodánál: minden, kínálatunkban szereplő családi ház, házrész esetében, új családi ház kínálatunk esetén megfelelő támogatások igénybe vétele!
Bajai ingatlanközvetítő irodánk a Te minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében leveszi az Te válladról a bankokban, való sorban állás, utánajárás terheit, melyek különben mindennapi teendőid, szabadidőd, idegeid terhére lennének, hónapokon, akár éveken át! Naprakész banki információkkal rendelkeznek hitel tanácsadóink, így a több hetes utánajárás helyett akár 30 perc alatt, személyre szabottan megismertetjük veled az aktuális hitel illetve lízing lehetőségeket, így Te azonnal megfelelő mennyiségű, hasznos információhoz jutsz eladó családi házak, ügyintézésekor, vételekor.
Bajai ingatlanközvetítő irodánk a teljes körű és ingyenes hitelügyintézést, hitel tanácsadást garantálja Neked minden eladó családi ház, vagy akár eladó ipari épület esetében, vagy föld.
A Nagy-T. Ingatlan Bajai ingatlanközvetítő iroda a legtöbb magyarországi vezető pénzintézettel kapcsolatban van, ezáltal Neked garantáltan a legjobb hitel vagy lízing konstrukciót keressük meg házrész, családi ház, vásárlásához.
- A Nagy-T. Ingatlan Bajai ingatlanközvetítő iroda, személyes banki kapcsolatainknak köszönhetően, az Te általad igényelt hitelbírálat a házrész, családi ház, új családi ház vásárlására a lehetséges legrövidebb idő alatt megtörténik.
- A különböző pénzintézetek állandóan változó akcióit Neked nem kell nyomon követnie, mert az akciókat, a lehetőségeket folyamatosan figyeljük Te helyetted.
- További igény esetén átvállaljuk Tőled a hitellel kapcsolatos földhivatali ügyintézéseket.
- A Nagy-T Ingatlan Bajai ingatlanközvetítő iroda ügyfélközpontú szemléletmódja: személyesen konzultálunk Veled egy előre egyeztetett időpontban, várakozási idő nélkül.


INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS

Jelzáloghitelek, személyi kölcsönök, szabad felhasználású hitelek, vállalkozói hitelek, céges hitelek ügyintézése: eladó családi házak, új ház Baján... minden esetben az ügyintézést is lebonyolítjuk!
Hitelszolgáltatásunkkal segítünk Neked a Baján és az országon belül, eladó családi ház, vásárlásokhoz kapcsolódó hitelek megszerzésében, ügyintézésében. Ez irányú tevékenységünkkel kapcsolatban kiemelten fontos, hogy a hazai pénzintézeti piac több jelentős szereplőjével szoros együttműködést tartsunk fenn. Elsődleges tevékenységünk a Bajai eladó családi ház, országon belül eladó családi ház, házrész, új ház kínálatunk hiteltanácsadása és hitelközvetítése. Te a gyors és hatékony ügyintézés előnyeit élvezheted, úgy a hitel ügyintézésével kapcsolatos tanácsadás alkalmával, mint a hitelkérelmi dokumentáció összeállítása során, Neked leginkább megfelelő konstrukció kidolgozásánál. Emellett az igénybe vehető támogatások és kedvezmények megszerzésében is elsődlegesen segítünk Neked házrészek, családi házak, megvásárlásához. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az Ön személyes, egyedi igényeinek figyelembe vételére és hiánytalan kiszolgálására egyaránt.
Családi ház, társasház, házrész értékesítésben főleg új építésű ikerházak, családi házak értékesítésével foglalkozunk. Természetesen a használt Baja területén eladó családi ház, házrész, és ipari felhasználásra alkalmas ingatlanok értékesítését is a banki ügyek intézésében való közvetlen közreműködéssel végezzük az Ön kérésére.
Kérem, Ön is ismerkedjen meg Bajai ingatlanközvetítő honlapunkon partnereinkkel is, akikkel együtt dolgozunk az Te minél jobb kiszolgálása érdekében.

BIZTOSITÁSOK KÖTÉSE

Biztosítások kötésében való segítség, ügyintézés lebonyolítása a Nagy-T Ingatlan Bajai ingatlanközvetítő irodánál:
Lakás biztosítások széleskörűen, családi ház, házrész, kínálatunkban a Te általad megvásárolt ingatlanra.

TEKINTSE MEG NAPONTA BŐVŰLŐ KÍNÁLATUNKAT!


nagytingatlan | Reklámozd a saját oldaladat is


Kattanj.hu


Üzenetküldés
Küldjön nekünk üzenetet!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!